Harry Poter

Geplaatst op: 13-08-2013

Ach, wie kent onze goeie oude vriend Harry nu niet. Harry Potter is een film serie met maar liefst 8 films. 8 zeer spannende films waar de avonturen van de jonge Harry Potter worden verteld. De allereerste film was de Steen der Wijzen die in 2001 op TV kwam. De laatste film was in 2011 in de bioscoop te zien en wordt de Relieken van de dood deel 2 genoemd. Harry Potter heeft op verbluffende wijze de wereld in de ban gebracht. Harry Potter heeft naast een succesvolle film serie een succesvolle game serie. Maar liefst 16 titels Harry Potter zijn er gemaakt op een grote variëteit aan consoles. De allereerste titel genaamd de Steen der wijzen kwam  in 2001 uit en werd massaal gekocht door de vele Harry Potter fans. Vlieg op bezemstelen en werk met spannende magie trucs. Ook heb je het Harry Potter uilenspel waarbij het de bedoeling is vragen te beantwoorden over de beste spells en drankjes om de mooiste magische trucs te doen. Hiernaast heb je het Harry Potter Uilenspel waar je moet vliegen met de uil van Harry zelf om post rond te brengen en deze op tijd af te leveren op de plaats van bestemming. Hieronder 2 leuke Harry Potter spelletjes.

Harry Potter Keeper

Zoals je vast wel weet is Harry een zeer goede Zoeker in het spelletje zwerkbal. Maar zou je ook graag eens als de Keeper willen spelen? Hierbij is het de bedoeling de Slurk (een rode bal) in de nodige doelen van de tegenstander te jagen. Ook is er een gouden snaai die gevangen kan worden waardoor het spelletje gewonnen kan worden, dit is wat Harry in de films en boeken doet. Het spelletje Harry Potter Keeper maakt het mogelijk voor jou eens als keeper de hoepels te verdedigen. Zorg ervoor dat Harry wint en laat geen slurk's in de hoepels vliegen.

Harry Potter Escape from Dursleys

Wie de films heeft gezien of de boeken heeft gelezen weet dat Harry een vervelend leventje in de Dreuzel wereld heeft. Zo woont Harry bij de familie Dursleys die alles behalve aardig tegen hem doen. Ze behandelen hem als een stuk vuil en sluiten hem dan ook in de kast onder de trap op. Ontsnap aan de Dursleys samen met Ron in de vliegende auto. Maar pas op, want er vliegen vogels rond die je kan raken, luchtballonnen die jou neerhalen of andere obstakels in de lucht. Je bestuurt het spelletje door gebruik te maken van de pijltjes toetsen.