Denken

Omtrent denk spellen beschikt Topwebgames.nl over een uiterst breed aanbod, speciaal voor de bezoekers van deze website die zich graag willen ontspannen door een leuk spel te spelen. Hier vind je dan ook uitsluitend spellen die een ontspannen gevoel en een hoge amusementswaarde met zich mee brengen, zodat het een uitstekende manier is om te ontsnappen aan de drukke en haastige werkwereld.

Los het op en win!

De denkspelletjes die op deze site staan zijn echte hersenkrakers. Het is dan ook de uitdaging om het probleem op te lossen en zo achter de uitkomst te komen. De denk spellen die Topwebgames.nl aanbiedt zijn onder te verdelen in onder meer; puzzels, doolhoven ontrafelen en zoek de verschillen. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om je IQ te testen, dankzij de meerdere IQ testen die hier te vinden zijn. Naast deze spellen zijn er ook nog een aantal eeuwenoude spellen die nu ook online te spelen zijn, zoals schaken, dammen, mahjong en memory. Of wat dacht je van Domino en backgammon. Al deze spellen zijn gratis te spelen en je kunt je hier uren mee vermaken.

Laat jouw hersenen kraken

Het is de laatste tijd steeds belangrijker gebleken dat je enige aandacht aan je hersenen besteed en deze dan ook veelvuldig gebruik. Dit kan dankzij de vele hersenkrakers die hier te vinden zijn. Deze spellen zijn zowel voor jong als oud en hebben ook meerdere moeilijkheidsgraden. Zo is er voor iedereen genoeg keus. Laat nu zien of jij slim genoeg bent om het doel van het spel te bereiken en laat je hersenen kraken op een leuke en ontspannen manier.

Artikelen

Blokken

Categorie: Denken / 23-04-2013 08:57

In het Blokken spel moet je alle blokjes proberen weg te spelen. Dit kan vanaf 2 blokken die aan elkaar vast zitten. Lukt het jou om meer blokken van dezelfde kleur aan elkaar te krijgen, dan verdien je hier extra punten mee. De meeste punten vallen te verdienen als je eerste blokken wegspeelt die bovenaan liggen. Bekijk zelf wat de beste com

Lees meer...

Ancient Jewels

Categorie: Denken / 23-04-2013 08:56

Met Ancient Jewels kun je op een hele gemakkelijke manier heel veel punten verzamelen. Probeer hiermee 3 of meer edelstenen op een rij weg te spelen. Als je de stenen horizontaal of verticaal wegspeelt kun je zelfs extra combinaties maken en nog veel meer stenen wegspelen. Via deze combinaties krijg je nog meer punten! Binnen enkele minuten d

Lees meer...