Dieren

Vind jij het leuk om dier gerelateerde spellen te spelen? Dan is topwebgames.nl de geschikte website voor jou. Hier kun je namelijk een uitermate brede samenstelling vinden omtrent allerlei soorten dieren spellen. Geniet nu dus van ons breed aanbod en speel één van de vele dier gerelateerde spellen en ontdek alle mogelijkheden die deze spellen jou te bieden hebben.

Kies je favoriete dierenspel

Op deze website staan veel spellen met allerlei verschillende dieren, waardoor iedereen dus genoeg keus heeft om het spel te spelen waarin zijn of haar favoriet dier voorkomt. Vooral dieren die erg populair zijn onder de mensen worden vaak gebruikt in dit soort spelletjes. Een aantal spellen die op deze website staan zijn; Pinguïn Meppen, Pinguin Golf, Duck Hunt, Orca Slap, Apen Schieten en Monkey Diving. Zoals je ziet doen vooral pinguïns, orka's en apen het goed. Deze bieden dan ook vele mogelijkheden om als leuk spelelement te dienen. Naast deze dieren doen ook honden, katten, paarden en konijnen het goed. Hier zijn dan ook een aantal spellen van te vinden op deze website.

Verzorg de dieren of gebruik ze om je einddoel te behalen

De spellen op deze website hebben allen een ander spelvorm. Zo is het bij sommige spellen de bedoeling om de dieren te verzorgen, terwijl je bij andere spellen juist de dieren moet gebruiken om het einddoel te halen. Denk bijvoorbeeld aan Pinguïn Meppen en dergelijke. Probeer deze verschillende spellen geheel gratis uit en laat je meeslepen in het koninkrijk van de dieren. Wij wensen jullie heel veel speelplezier!

Artikelen

Dieren stapelen

Categorie: Dieren / 23-04-2013 08:57

Zo veel mogelijk dieren op elkaar stapelen kan in dit leuke dierenspel. Probeer zo veel mogelijk beesten in de bak onder de rode lijn te verzamelen en zo het meeste aantal punten te verdienen. Ook de grootte van de dieren telt mee. Dus hoe meer grote dieren jij passend in de bak kan laten vallen, hoe meer punten je kan verdienen.

Lees meer...

Mijn dieren kamer

Categorie: Dieren / 23-04-2013 08:57

Denk jij dat je precies weet hoe je een dierenkamer in moet richten? Je kunt dat in dit spel prima oefenen. De dierenkamer moet precies ingericht worden zoals je op de preview kunt zien. Dan hebben de dieren er namelijk het grootste plezier van.

Lees meer...