Race

Als je opzoek bent naar echte racespellen, dan ben je bij topwebgames.nl helemaal aan het juiste adres. Er worden hier namelijk allerlei verschillende racespellen aangeboden van werkelijk top niveau. Hou je ervan om heerlijk te scheuren over de weg, geniet je van enorme snelheden en geldt voor jou het statement; 'hoe harder, hoe beter'? Dan is dit dé online game website voor jou. Je kunt hier naar hartenlust racen door allerlei steden en circuits in één van onze populaire racespellen.

Diverse genres

Het aanbod aan racespellen is onder te verdelen in een aantal diverse genres die allen een eigen gameplay en doel hebben. Een aantal van deze online spellen die op Topwebgames.nl worden aangeboden zijn; Grand Prix 2, Extreme Kart, 2Fast 2 Furious, Pimp My Ride en Sharktale race. Deze games zijn erg populair onder de spelers en zijn daarom ook zeker een keer het proberen waard. Naast deze games vind je hier ook nog allerlei botsauto spellen, waarbij je het echte kermisgevoel weer kunt creëren. Deze spellen zijn in feite niet echt te definiëren als racespellen, maar ze zijn echter wel in deze categorie terug te vinden. De overige racespellen zijn wel allen voorzien van een echt race element, waarbij sommige ook van een echte realistische look zijn voorzien.
Voor de echte liefhebber
De echte race liefhebber kan hier zijn geluk niet op. Er is namelijk genoeg keus uit leuke en spannende racespellen, waardoor jouw favoriete game hier zeker tussen te vinden is. Race nu door de straten of over het circuit en verdien die eerste plaats met de daarbij behorende prijs. Veel raceplezier!

Artikelen

Sim taxi

Categorie: Race / 23-04-2013 09:47

Wil jij ook een keer als eerste over de streep gaan bij een race spel? Probeer het dan nu bij Sim Taxi! Dit spel biedt jou alle mogelijkheden die je zoekt en je kunt nu dus altijd als eerste over de finish gaan. 

Lees meer...

Slot car grand prix

Categorie: Race / 23-04-2013 09:46

In dit race spelletje mogen de autootjes dan aan de race baan vast zitten, toch is het mogelijk dat ze uit de bocht kunnen vliegen bij te hoge snelheden. Probeer het race spel te winnen door dus op de juiste momenten het gas los te laten en op het goede moment zo hard als mogelijk te racen. Veel succes met dit race spel!

Lees meer...