Sport

Eén van de populairste categorieën onder online spelers is toch wel de sportcategorie. Hier is een legio aan spelvormen bij te denken, waardoor iedereen wel zijn of haar favoriete spel kan vinden. Neem daarom snel een kijkje in ons ruime aanbod en probeer meerdere spellen uit, je weet immers maar nooit waar jouw interesses blijken te liggen.

De populairste sportspellen

Er zijn veel verschillende soorten sporten bekend over de gehele wereld. Het is dan ook niet zo gek dat er ook heel veel verschillende soorten sportspellen bestaan, vooral als je je bedenkt dat er alleen van de voetbalsport al honderden verschillende spellen zijn gemaakt. Een aantal van de bekendste sportcategorieën waar veel populaire spellen op zijn gebaseerd zijn; voetbal, tafelvoetbal, tennis, hockey, dart, tafeltennis, bobslee, golf, surf en ijshockey. Van al deze sporten zijn dan ook één of meerdere spellen te vinden op Topwebgames.nl. Probeer nu een aantal van deze spellen uit.

Versla je tegenstander

Sport is één van de meest competitieve categorieën die er is. Het is namelijk altijd de bedoeling dat je de tegenstander verslaat in de desbetreffende sport en zo dus kampioen wordt. Dit geldt ook voor de diverse online sport spellen die op deze sporten zijn gebaseerd. Het is ook mogelijk om een aantal van deze spellen met meerdere mensen te spelen. Speel bijvoorbeeld een potje tennis tegen je broer of versla je moeder in een voetbalwedstrijd. Er is genoeg keus. Zorg er dus voor dat jij de hoogste scores haalt, zodat je de wedstrijd wint en zo mogelijk kampioen wordt. Topwebgames.nl heeft een aanbod waar geen één sportliefhebber nee tegen kan zeggen.

Artikelen

Skyline soccer

Categorie: Sport / 23-04-2013 08:56

Het samenspel in dit potje voetbal wordt hevig op de proef gesteld. Probeer de passes tussen de spelers goed uit te voeren om zo alle punten te kunnen verzamelen. Beweeg je muis in de richting van de bal om zo iedere spel aan bod te laten komen. Het level is gehaald als alle spelers een pass hebben gedaan.

Lees meer...

Crazy skate board

Categorie: Sport / 23-04-2013 08:55

Ben jij een echte skateboard fanaat? Dan kun jij met het crazy skate board vast ieder level uitspelen. Je hebt 60 seconden voor het uitspelen van ieder level. Mocht je erin slagen om een level al eerder uit te spelen, dan kun word je natuurlijk beloond met een extra leven. Het skateboard bedienen doe je met de pijltjes toetsen.

Lees meer...